Vaktmestertjenester

Hvem er vi?

Vi er lokale handymenn som utfører eller formidler tjenester du har bruk for på et feriested. Vi samarbeider med de beste lokale håndtverkere, slik at du skal oppleve at alt arbeid blir utført på best mulig måte og med høy kompetanse.

Hvem er kundene?

Våre kunder er stort sett eiere av fritidsboliger langs kysten, som ønsker at deres feriested blir tatt godt vare på mens de ikke selv er her.

Hvordan jobber hytteservice?

Vi levere alle typer vaktmestertjenester og hjelper våre kunde med problemløsninger dersom det skulle være behov for det.  Med et stort nettverk av håndverkere som rørleggere, malere, elektrikere, snekkere og murere  er vår misjon å løse enhver drifts- og vedlikeholdsoppgave. Vi skreddersyr kundeavtalene, og tilbyr faste tilsynsrunder der vi kontrollerer bolig, tekniske installasjoner, dører, søppelsortering, samt vedlikeholder grøntarealer, måker snø og melder fra om andre avvik om dette skulle opppstå.

Hva kan vi hjelpe deg med?

  • Vedlikeholdsarbeider på bolig.
  • Gressklipping og snømåking.
  • Avfallshåndtering: Legge til rette for avfallssortering, samt fjerne søppel fra bakken og andre steder.
  • Snekkertjenester: Vi kan gjøre alt fra å etterisolere og listverk, til å bygge en veranda, sette inn nye vinduer, montere et kjøkken, sette opp en ny vegg eller et nytt gjerde. Spør oss, så finner vi en løsning!
  • Løpende vedlikehold som utbedring av lekkasjer og tette sluker inne og ute, samt mindre oppgaver som å reparere et hull i en vegg, henge opp et skilt, bytte en lyspære, fjerne duer fra et tak eller justere en dør.
  • Skadedyrkontroll dersom det er behov for det.

Vårt mål

Vi er arbeidsvillige, har yrkesstolthet og er serviceinnstilt, vi ønsker å avlaste deg, slik at du kan bruke tiden din på det du egentlig skal, ferie og avsalpping. Kort sagt: Vi tar ansvar for drift og vedlikehold, og sørger for at ting virker, slik at du kan nyte din feriebolig.

Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...