Utendørs hage kjøkken ideer | Sett pris på folk


Utekjøkken i betong med spisebord og grå stoler under overbygd pergola

Når været varmes opp, er det snart på tide å rense det rustne grillstøvet i hytta og gjøre deg klar for grillsesongen! De fleste av oss lager mat i hagene våre bare noen få måneder i året, men vi elsker alle de varme ettermiddagene vi bruker på å spise ute, så hvorfor ikke gjøre mer? Forbered deg på en lett freskemiddag ved å lage et utekjøkken.

Bar og utekjøkken bygget i murstein

Enten du liker fersk pizza fra en vedovn, eller ikke kan motstå en grillet burger, vil å lage et utekjøkken ta utendørsunderholdningen din til et helt nytt nivå. Det er et par ting du bør tenke på før du begynner å jobbe: hvilken type matlaging vil du gjøre, hvilket budsjett du har og størrelsen på plassen du jobber med. Det er verdt å tenke på hvordan du vil dekke plassen, for å beskytte deg mot sol og regn; vil du velge en god gammel paraply eller oppgradere til et fast telt eller en permanent veranda?

Her er 4 måter du kan designe ditt utvendige kjøkken på:

1. Barbekju plass

Utegrill laget av rustfritt stål mot murveggen

Ingenting sier vin som lukten av kull. I hjertet av ethvert utekjøkken er en integrert grill, så legg til en liten arbeidsflate for å tilberede deilige måltider, kroker til tallerkener og hyller for gryter med friske urter eller forberedelse til cocktailer, og du er klar.

Finn en pålitelig gasssikkerhetsingeniør for å sikre at den integrerte grillen er klar ved å legge ut arbeidet ditt til Rated People.

FINN EN GASSINGENIØR

2. Pizzahjørne

Hva kan være mer moro enn en utendørs pizzafest? Så hvorfor ikke installere en vedfyrt pizzaovn? De er ikke bare for pizza; med riktig verktøy og temperatur kan du tilberede alt fra grillet fisk til brød, til og med søtsaker. En annen fordel med en vedovn er at de ikke er åpne for elementene, så perfekt for matlaging i uforutsigbart britisk vær!

Leter du etter en pålitelig murer? Finn bekreftede profesjonelle forhandlere ved å legge ut arbeidet ditt på Rated People.

FINN EN OKSE

3. Hagesalong

Utemøbler rundt en bålplass

Hvis du liker å sitte ved bålet, drikke for hånd, så er en bålpanne en fin måte å forlenge utendørsmoroa på og holde deg varm mens kvelden kjøler seg ned. Du kan velge et fantastisk steinsenter for spisestuen og stuen eller et frittstående alternativ som er klart når du er. Du kan også få bålpanner der du kan lage mat.

4. Intim uteservering

Du kan til og med forvandle en liten plass for å gjøre det enkelt å spise i fresken. Et enkelt utekjøkken trenger bare en integrert grill, litt forberedelsesplass og en vask, som alle kan designes for å passe til ethvert rom, slik at du kan spise ute når du vil.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...