Trendy modeller av hjemmebarer og hvordan du plasserer dem


Kaffebar med vinflaske.  Moderne design.  Vintage atmosfære.

Med begynnelsen av våren og de strålende lange solfylte kveldene her endelig, er det den perfekte tiden for å forberede seg på enkel og avslappende moro ved å lage en hjemmebar. Dra nytte av de ekstra timene på dagen og inviter venner og familie for å imponere dem med deilige cocktailer fersk blandet direkte fra baren!

Den beste delen av en hjemmebar er hvor enkelt det er å gjøre en typisk tirsdagskveld om til en «kveld». Først samler du ingrediensene samt noen nyttige verktøy som vil forbedre cocktailproduksjonen din. Start med å velge to eller tre brennevin du liker – kanskje gin, tequila og mørk rom – som du kan lage en rekke spennende drinker av. Tilsett noen miksere som ingefærøl, tonicvann og fersk juice samt garnityr; sitroner, sitroner og fersk mynte vil alle legge til en ny dimensjon til miksene dine og vil også se flott ut som dekorere baren din.

tre fulle cocktailglass sitter på en trebar

Ikke glem isen! En ekstremt viktig del av enhver hjemmebar, du kan ganske enkelt kjøpe is for en isbøtte når du planlegger å ha det gøy, eller investere i en ismaskin for en ekstremt stilig innendørsbar som er klar når du er.

Bygging av husgress

Nå er den vanskelige delen faktisk å bygge husets bar, og det første trinnet er å bestemme seg for designet. Blir det en tørrlist, uten vask, eller en våtlist med en vask installert? Hjemmebarer trenger ikke å være store for å ha den wow-faktoren og uansett hvilken plass du har, er en hjemmebar et område for å være modig og reflektere fascinasjonen og gleden ved den beste cocktailen; tenk på speilfliser, glasshyller, standardfliser, marmoreffekt, bronsetoner og lyse farger.

Når de deilige ingrediensene dine er ferdige, trenger du bare noen få nyttige ingredienser for å få deg til å blande som en proff. Et mikseglass, en skje, en juicer, en sil, en skreller og en måler (tospiss spritmasse) er alle viktige.

Nå som du har bestilt og utstyrt deg med verktøyene, er det på tide

Ser du etter en snekker eller pyntemaler? Finn bekreftede profesjonelle forhandlere ved å legge ut arbeidet ditt på Rated People.

FINN ET TØMMER

4 hjemmegressdesign for å inspirere

1. Kompakt husbar

en innendørs bar bygget ned trappene med tre hvite benker limt til
Bildekreditt: @pinkandgreylife

Hvis du designer for en kompakt plass, forvandle et ubrukt skap til en innendørs bar, og skape et overraskelsesmoment for gjestene når du oppdager gledene inni. En annen måte å lage en imponerende bar på er å passe en kommode eller kommode med skuffer og hyller for å vise alle de viktige elementene, du kan til og med legge til en vask.

2. Hagebar uanstrengt

Hjemmebar i hagen med trekrakker og veggpanel
Bildekreditt: @upstyleyourhome

En enkel og effektiv måte å bringe gleden av å tilberede cocktailer til hagen din er med en spesialbygd barenhet. Rask og enkel å sette opp for den perfekte drinken i fresken.

3. Permanent uavhengig bar

en innendørs bar i et hageskur med en grønn sofa og masse veggdekorasjoner
Bildekreditt: @luvmyabode

En elegant hjemmebar er et stilig tillegg til rommet på baksiden av hjemmet ditt, og blander hjemmet og hagen og skaper den perfekte rammen for sommermoro. Eller ta denne ideen et skritt videre og installer en hjemmebar på hagerommets kontor, slik at du kan forvandle rommet fra jobb til lek når du er ferdig med jobben for dagen.

4. Vått gress

en våt bar med flislagt rygg og gratis trehyller med spritflasker på
Fotokreditt: @nueladesigns

For den beste luksusen og glamouren, velg en fuktig bar, komplett med vask, hyller for glassfat og brennevin, skap for å holde alt ryddig og hvorfor ikke, legg til et lekkert flisemønster for sprinkling eller kanskje gamle speilfliser for mer glans.

For å forberede prosjektet ditt og få de beste rådene, ta en titt på People Rated Home Improvement Trends Report 2022.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...