Trender for garasjelagringsideer for 2022


Utvalgt bilde: Sebring Design Build

Generelt er det ikke mye plass i garasjen for faktiske biler mellom stiger, sykler og golfutstyr. Selv da er det en humpete vei å komme seg ut av garasjen uten å treffe noe. Noen få smarte plassbesparende metoder er imidlertid alt du trenger for å gjenvinne noen flere kvadratmeter. Med disse smarte garasjeoppbevaringsideene kan du bli organisert (og finne ugressmiddelet når du trenger det).

Garasjer brukes til å lagre mye mer enn bare biler, sykler og utstyr. Den ekstra garasjeplassen kan brukes av huseiere til produkter som ikke er klare til å kastes, sesongutstyr og diverse oppbevaringsbokser. Dessverre blir disse stablene ofte til labyrinter eller direkte katastrofer. Hvis dette beskriver deg, er det på tide med en overhaling av garasjeorganisasjonen. Du kan sjekke ut våre garasjelagringsideer nedenfor hvis du ikke vet hvor du skal begynne.

For å komme i gang, omfavn din indre Marie Kondo og gå gjennom alt i garasjen din, og gi deretter bort, resirkuler eller kast alt du ikke lenger trenger. Vurder å ansette et selvlager i nærheten av hjemmet ditt hvis du vil lagre mer enn garasjen din kan håndtere.

Du er klar til å legge til garasjeoppbevaringsideer etter at du har ryddet bort alt overflødig rot. Det er flere løsninger å velge mellom, inkludert reoler, kleshengere, garasjearbeidsbenk med oppbevaring, verktøyoppbevaringsskap og overliggende garasjeportlager. Vurder budsjett, garasjeplass og lagringsbehov før du tar en designbeslutning. Du vil også holde styr på hvilke typer produkter du lagrer for ideer til oppbevaring av garasjeverktøy.

Se etter veggstativ eller oppbevaring for flersykkelhusholdninger. Frittstående garasjeskap er ideelle løsninger for å organisere rengjøringsmateriell, verktøy og andre ting. Hvis garasjen din fungerer som en prosjektarbeidsstasjon, gir et arbeidsbenkoppbevaringssystem god plass til verktøy, skap og skrivebordsplass. Ha dette i bakhodet når du leter etter ideer til garasjelagring.

Garasjeoppbevaringsideer på et budsjett

 1. Tegning av en garasjeplan

Mange produsenter av garasjeorganisasjonssystemer inkluderer planlegging av ledig plass, så bruk tjenestene deres når du sjekker hvordan du plasserer alle varene dine. Før du kjøper noe, mål garasjen din og noter størrelsen og plasseringen av vinduer, dører, brytere og stikkontakter, samt hvor mye plass kjøretøyet tar opp. Deretter, når du gir alt et hjem, må du huske på følgende retningslinjer.

Hageredskaper og plenkjemikalier bør for eksempel plasseres ved siden av hverandre.

Plasser tungt utstyr, for eksempel gressklippere, i hjørner der de ikke blir støtt eller dyttet av bilen din.

Plasser ofte brukte gjenstander, for eksempel sykler, nær garasjeporten.

Oppbevar sesongbaserte eller sjelden brukte varer på vanskelig tilgjengelige steder.

 1. Hold produktene borte fra garasjegulvet

Når det er mulig, hold ting fra gulvet. Du vil ha mye mer plass til bilen din, og du slipper å håndtere rotete, umulig å sortere hauger. Hvis du kjøper ferdige oppbevaringsenheter eller skap, sørg for at de står oppreist slik at du alltid kan rengjøre gulvet under dem.

 1. Lagring av elektroverktøy laget av PVC-rør

garasje-lagring-ideer-trender-sebring-design-bygg

Reir med lyng

La oss innse det: PVC-røret er stjernen i denne samlingen. Denne personen brukte skraprør for å lage hylstre til elektroverktøy, som de deretter festet til bunnen av en hylle. Fordi elektroverktøyene våre vanligvis er spredt rundt i huset, verkstedet og kjelleren, liker jeg ideen om å ha en enkelt dokkingstasjon for dem.

 1. Must-ha garasjelagringsprodukter

Klare plastbokser som kan stables med lokk.

Klare krukker i ulike størrelser for organisering av utstyr og andre varer. Bare oppbevar matglass og rengjør dem ordentlig før du bruker dem.

Et låsbart skap for oppbevaring av plenprodukter og andre ting du ikke vil at barna skal ha tilgang til.

En bærbar merkemaskin slik at du ikke trenger å tyde dårlig håndskrift.

 1. Hvorfor er åpne hyller å foretrekke fremfor lukkede skap?

garasje-lagring-ideer-trender-sebring-design-bygg

Design idé

Hyller er rimeligere, lettere å nå (ingen ekstra plass kreves for å åpne dørene) og lar deg enkelt skanne det du har lagret.

Oppbevaringsskap i metall med dører gir en grunn til å deorganisere, da du kan skjule bevis, slik at det fort kan bli rotete. Bruk dem med måte, for eksempel når du bærer gjenstander som må beskyttes mot svevestøv og skitt.

 1. Rack kan sprute

Vi har et funky spraylakkområde i garasjen, så du kan garantere at jeg kommer til å investere i et av disse utrolige stativene. Den veggmonterte spraymalingsholderen kan lagre opptil 20 bokser og holder dem i vinkel for å spare plass. I tillegg kan stativet romme andre bokser av samme størrelse, for eksempel WD-40.

 1. Installer vertikale organisasjonssystemer

Verktøytavle:

Fordeler: Den er allment tilgjengelig og enkel å installere; kan kuttes til størrelse og til og med males for å endre utseendet; og ulike produsenter tilbyr et stort utvalg av praktiske kroker, hyller og arrangører.

Ulemper: Mens pegboard kan støtte lett håndverktøy og andre gjenstander, er det ikke sterkt nok til å støtte tyngre ting som sykler.

Sporingsbaserte systemer:

Fordeler: Fordi hyllestandarder er hengt opp i et enkelt spor festet til veggstendere, kan disse systemene støtte større gjenstander; standarder, kroker, hyller og organiserere kan enkelt flyttes.

Ulemper: Du må sørge for at banen er i vater slik at standardene henger rett; de fungerer best på ferdige garasjevegger og VVS.

Paneliserte systemer:

Fordeler: Hele veggen er produsert med perforerte plastpaneler som inneholder kroker, hyller og låseskap, slik at du kan bruke hver kvadratcentimeter med veggplass.

Ulemper: Noen systemer trenger erfarne spesialister for å installere dem, noe som øker kostnadene; du er begrenset til å organisere varer som er kompatible med systemet.

 1. Verktøy arrangør

En av de mest utfordrende oppgavene er å finne ut hvordan du skal organisere alle hageredskapene – vi har så mange spader, river, hakker, koster osv. Jeg vurderte veggmonterte verktøystativ, men de er for dyre, og jeg liker virkelig konseptet med å gjenbruke ting vi allerede har. Verktøystativet vårt er laget av PVC-rør og treavfall, og jeg elsker hvordan du kan spre delene ut så langt du trenger for å holde verktøyet ryddig.

 1. Utnytt plassen over hodet godt

garasje-lagring-ideer-trender-sebring-design-bygg

GRAN

Garasjetaket er et flott sted å oppbevare lange, flate gjenstander som ikke brukes hver dag, som stiger og sesongbasert sportsutstyr. Sjekk at stativene du henger fra taket ikke forstyrrer driften av garasjeporten og at det er nok plass til å forhindre riper på toppen av kjøretøyet.

 1. Bygg en arbeidsbenk

En av ideene våre for oppbevaring av verktøy er at en sammenleggbar, veggmontert type gir en solid overflate samtidig som den er ute av veien når den ikke er i bruk.

Benker med innebygd verktøyoppbevaring kan være dyrt. Bruk i stedet hyller til å omringe en beskjeden arbeidsbenk og pinnebrett over garasjeporten for å huse utstyret ditt.

Et par hjul gjør ethvert bord til en mobil arbeidsstasjon; bare pass på at de ikke gjør bordet for høyt.

Avslutt den med en komfortabel krakk som passer under bordet for oppbevaring. Du kan ikke gå galt med arbeidsbenk og garasjeoppbevaring.

 1. Stoppe luftlekkasjer mellom garasjen og huset

Se etter hull i veggen som kobler garasjen til huset ditt og i taket hvis det er et rom over garasjen før du installerer arrangørene. Det er her varm eller kald luft (og fuktigheten den inneholder) vil strømme inn. Små hulrom kan fylles med caulk, mens større kan fylles med utvidet sprayskum.

 1. Kjøp låser til dører og vinduer

Innbrudd skjer ofte når garasjeporten står åpen og ytterdøren er åpen. Bruk alltid en bolt for å sikre inngangsdøren og hold garasjevinduene lukket.

Installer en garasjeportlås som sikrer døren på sidene og bruk den mens du er borte i en lengre periode. Og selv om du klipper plenen, lukk alltid garasjeporten.

 1. Påfør et epoksygulvbelegg

Etter at du har rengjort vil den skitne betongoverflaten se enda mørkere ut. Et anti-skli gulvbelegg avviser oljeflekker og tørker lett som et kjøkkenbord, og fargede biter og maling skjuler eventuelle feil.

Kjøp et omfattende sett og planlegg jobben for flere dager med moderat vær, 50 til 80 grader for å gi tilstrekkelig tørketid. Nøkkelen til suksess er nøye forberedelse, nemlig en ren og tørr tallerken.

 1. Tetningsterskel

Hvis bunnen av garasjeporten ikke er i nivå med gulvet, vil regn, vindblåste blader, mus og insekter komme inn. Plasser en gummilist på gulvet der døren hviler for å skape en sikker passform – du sparer deg selv for litt oppryddingstid.

 1. Oppgrader belysning og elektriske anlegg

En enkelt blank lampe over hvert kjøretøyrom vil ikke være tilstrekkelig. Velg 4-fots lysrør med elektronisk ballast for omgivelseslys, som gir flimmerfritt lys og fungerer godt i kalde temperaturer. Bruk så mange du trenger for å se ordentlig om natten og plasser dem 4 meter fra hverandre. Bytt ut uttak med jordfeilbrytere (GFCI), som slår av strømmen når det oppstår kortslutning i systemet.

garasje-lagring-ideer-trender-sebring-design-bygg

Smart garasje
 1. Den enkleste måten å trekke inn i garasjen

Slik sørger du for at kjøretøyene dine alltid er passe:

Hopp over bevegelsessensorene som forteller deg hvor langt du skal kjøre kjøretøyet; heng i stedet en tennisball fra taket på en linje slik at den berører frontruten når du er på rett sted. Du skal kunne gå mellom bakveggen i garasjen og bilen din.

Beskytt bunnen av bilen din ved å plassere tepperester på veggene i områder der dørene eller støtfangeren kan treffe.

La så mye plass som mulig i midtgangen mellom de to bilene slik at søppeldunker kan trilles til fortauskanten eller store gjenstander kan flyttes uten å komme i veien.

Sett minivanen tilbake i den midtskyvede garasjen, og parker deretter sedanen ved siden av den, vendt forover, for å gi enkel tilgang til begge bilene.

 1. Hold det alltid rent

Om sommeren og våren, bruk et plantevernmiddel laget av naturlige ingredienser for å holde insekter unna.

Ha en pose med kattesand for hånden for å suge opp oljesøl og fett. For å rydde opp etter at prosjektene er ferdige, hold en kost og støvbrett eller en liten støvsuger i nærheten av skrivebordet.

Kjør regelmessig slangen under gulvet.

Rydd ut eiendelene dine minst en gang i året og selg, gi bort eller kast alt du ikke trenger.

Hva tror du? Gi oss beskjed om disse DIY-garasjeoppbevaringsideene hjalp deg med å organisere garasjen din på et budsjett.

Andre flotte artikler å lese:Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...