Trebeising? Her er en løsning for hurtig tørking


Maling er en enkel måte å gi nytt liv til et gammelt trestykke. Trebeis skaper levende farger som forsterker den naturlige skjønnheten til treet.

Det er imidlertid en jobb som ofte krever mye gjetting.

Hvordan vil flekken reagere på prosjektet ditt? Vil fargen fungere med resten av rommet? Hvor snart vil du være i stand til å rense den?

Behr gjør forutsetningene med den nye Premium Wood beisen med hurtig tørking basert på vann.

Jodmerker opprettholder Premium trebeis med hurtig tørking basert på vann
Premium Behrs vannbaserte trebeis med hurtigtørkende tilbys i 12 ferdigblandete farger og 60 personlige farger. (3 Echoes Content Studio)

Den nye Behr trebeisen kommer i 12 ferdigblandete farger og 60 personlige farger, så du vil garantert finne en nyanse som matcher din unike stil.

Høyytelsesflekken tørker raskt og jevnt på bare én time, og gir deg utmerkede resultater på kortere tid. Det gir også overlegen fargekontroll og applikasjonskontroll for interiørprosjekter.

I tillegg kan den omarbeides opptil 48 timer etter beising av treet, slik at du har mer tid til å få det utseendet du ønsker.

Premium trebeis med hurtig tørking basert på vann
Raskere tørking betyr mindre ventetid før tredelene dine skal omarbeides. (3 Echoes Content Studio)

Flekken begynner å virke etter to til tre minutter. Jo lenger du lar flekken stå, jo rikere og mørkere blir fargen. For å få en enda dypere og mørkere farge, påfør et andre strøk etter den første timen med tørking.

Rengjøring er enkelt – bruk kun såpe og vann. Og du trenger ikke å lukte den flekken så veldig lenge, fordi dette produktet har mindre lukt enn andre oljebaserte beiser.


Denne siden inneholder tilhørende lenker. Hvis du kjøper et produkt fra disse lenkene, vil vi tjene en liten provisjon uten ekstra kostnad for deg.


Se videoen for å lære alt om dette nye beste produktet!

Finn Behr Premium hurtigtørkende vannbasert trebeis i Home Depot.


Videre lesning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...