Samsungs intelligente vaskemaskin øker vasketiden


Samsung frontladet intelligent vaskemaskin med superrask vask
Samsungs nye Smart Dial Front Load vaskemaskin har en stor kjele og kan rengjøre en last på åtte kilo på under en halvtime. (Foto av The Home Depot)

Samsungs nye smarte oppvaskmaskin gjør vaskerutinen din raskere og mer effektiv.

Med en AI-drevet smartteller lærer og anbefaler Samsungs brukervennlige smarte vaskemaskin dine favorittvaskesykluser og lar deg tilpasse sykluslisten din.

Med sin Wi-Fi-tilkobling kan du motta varsler om syklusslutt og planlegge sykluser i tide direkte fra smarttelefonen din med SmartThings-appen.


Denne siden inneholder tilhørende lenker. Hvis du kjøper et produkt fra disse lenkene, vil vi tjene en liten provisjon uten ekstra kostnad for deg.


Trenger du rene klær raskt? Ikke noe problem! Med Samsung smarte vaskemaskiner kan du vaske en last på 8 kilo klær med full ytelse på bare 28 minutter!

I tillegg, hvis du trenger å vaske klærne sent på kvelden, reduserer Innovative Vibration Reduction Technology + støy og vibrasjoner for en komfortabel vask. Så du vil ikke plage noen!

Den store kapasiteten på 4,5 kubikkmeter betyr også mindre belastning og mindre tid i vaskerommet.


    Samsung frontladet intelligent vaskemaskin med superrask vask
AI-drevet intelligent valg lærer dine mest brukte sykluser, så vaskerutinen din er enkel. (Foto av The Home Depot)

Enkelt vedlikehold av Samsung smart vaskemaskin

Med denne Samsung smarte vaskemaskinen slipper du å vente på en forbehandling som tar lang tid å bli kvitt flekker. Denne vaskemaskinen bruker kraften til damp for å fjerne dem forsiktig.

Trommelen avgir damp, metter hver gjenstand i lasten og gir en dyp rengjøring.

Og med en ny forbedret kjelemodell trekkes mer vann ut raskere under skyllesyklusen.

Denne smarte vaskemaskinen fra Samsung gjør vedlikehold enkelt. Du trenger ikke lenger å bekymre deg for når du trenger å rengjøre vaskemaskinen. Self-Clean +-funksjonen varsler deg hver 40. vaskesyklus når det er tid for en rens.

Du vil også ha sjelefred mellom rengjøringene. Høyberøringsområder og vaskekjelen er behandlet med antimikrobiell teknologi for å gi langsiktig beskyttelse og for å holde den nederste vaskemiddelkjelen og skufflukten kjølig.

Hør for å lære alt om dette nye beste produktet!

Finne Samsung frontladet intelligent vaskemaskin med superrask vask på The Home Depot.


Videre lesning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...