Pusse opp rommet med et enkelt triks: Maling av flisene


kjøkken med håndmalte fliser med grått geometrisk mønster på
Fotokreditt @little_savage_life

Leter du etter en enkel og rimelig måte å forvandle kjøkkenet eller badet ditt uten bryet med en totalrenovering? I så fall er flislegging den raske og budsjettvennlige måten å fullstendig omorganisere et rom for enestående resultater.

Plant på bordet ved siden av det grå skapet med vask i det enkle moderne interiøret på badet.  Ekte bilde

Det er et par ting du bør huske på når du maler fliser for å redesigne rommet ditt. Ommalte fliser vil vare lenger i et rom som ikke blir våt veldig, veldig ofte; Vurder kjøkkentak eller baderomsvegger, ikke sprut eller dusjkabinetter. Bestem deg for finishen du vil ha – blank eller matt; glans er lettere å rengjøre, men matte overflater er mer moderne. Til slutt, velg ditt design; du kan bruke en glødende blokk for å revitalisere plassen eller la din kreative side være fri og bruke en mal for å skape utseendet til nye mønstrede fliser til en brøkdel av prisen.

Nærbilde for hånd fjerner en dekorativ malemal med vintage design fra gulvflisene etter at den har blitt malt i grått.

4 trinn for å male flisene:

Nærbilde av den nye moderne kjøkkenbenken i heltre eik, med integrert rektangulær sort granittvask, nymalt grå flisvegg.  Hjørneskap.

1 – Forbered plassen; rengjør området, legg ark med støv og fest maskeringstape langs kanten av flisene for å beskytte veggene. Hvis du mangler fugemasse, bruk epoksyharpiks til å fylle dem før du maler

2 – Rengjør flisene og fugemassen med såpe og vann, og pass på at de er helt tørre

3 – Mal overflaten på flisene for å fjerne glansen, og tørk av

4 – Mal flisene og fugemassen, bruk en liten rull for å påføre flismalingen tynt og jevnt. Du må la det tørke helt før du legger på et nytt strøk. To eller tre strøk bør være tilstrekkelig. Du kan også legge en ren lakk som et siste strøk for å forlenge levetiden til flisen.

Hvis du vil ha en dristig uttalelse, bruk en kontrastfarge til skjøtene. Det vil ta en stødig hånd, men å male over fugelinjene gir en viss wow-faktor.

Svart og hvitt kjøkken med T-banefliser med mange planter på benken.  Fugemassen på T-baneflisene er malt svart.

Hvis du vil ha en erfaren hånd for detaljert og regelmessig ommaling, kan du finne verifiserte profesjonelle malere og flisleggere ved å legge ut arbeidet ditt på Rated People.

FINN EN MALER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...