Ønskeobjekt: Et stabilt og stilig hagerom


Enten du er ute etter å bygge et hagehjem, hjemmekontor, musikkstudio, damehule, herrehule eller en hvilken som helst annen liten uavhengig struktur for ditt personlige valg, og bærekraft er viktig for deg (og i disse vanskelige tider, må det være for han alle), har vi funnet et selskap som spesialiserer seg på å bygge flere bygninger som kombinerer moderne stil med planetens vennlighet. Smakfulle UK-baserte arbeidsrom har grønt tak og saueskinnsisolasjon.

Bilder via @ukworkroom.

Selskapet ble grunnlagt av Jack Shaw, en møbelmaker, snekker og designer.  Arbeidsrommet tilbyr en enbolig struktur samt en to-bolig versjon.  Begge viser etiske sauer
Over: Selskapet ble grunnlagt av Jack Shaw, en møbelmaker, snekker og designer. Arbeidsrommet tilbyr en en-bolig struktur samt en to-bolig versjon. Begge har etisk saueull-isolasjon, etisk saueull-teppe og doble vinduer.

Treverket som brukes er FSC-sertifisert, noe som betyr at treverket er hentet fra godt drevne skoger.  På taket er et sedumdeksel, som bidrar til å isolere strukturen ytterligere.
Over: Treverket som brukes er FSC-sertifisert, noe som betyr at treverket er hentet fra godt drevne skoger. På taket er et sedumdeksel, som bidrar til å isolere strukturen ytterligere.

sier selskapet
Over: Selskapet sier at det er et deponifritt selskap: 98 prosent av det genererte avfallet blir resirkulert eller gjenbrukt, og resten blir til drivstoff for å varme opp anlegget.
Ta kontakt med arbeidsrommet for pris, som inkluderer innvendig finish, til og med maling og gardiner med termisk fôr.
Over: Kontakt arbeidsrommet for pris, som inkluderer innvendig finish, til og med maling og termoforede gardiner.

For mer om tilleggsbygg, se:Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...