Øk verdien på boligen din


Treterrasse med uavhengige eggstoler, kurvmøbler og planter

Utendørs hjemmerom er en verdifull vare og en av de beste måtene å skape en multifunksjonell bolig i hjertet av moderne familiehjem. En hage kan være et sted å jobbe, slappe av, leke og koble til naturen, og en godt planlagt hage kan i stor grad gi verdi til eiendommen din. Når sommeren kommer til live (og eiendomsmarkedet også) er det nå den perfekte tiden å starte med prosjekter som vil forvandle hagen din.

lite uterom dekket med vegger og gulv med treplater, dekorert med mange hengende planter og et oppholdsområde

3 ideer for å forvandle hagen din og tilføre verdi

Landskapet i hagen din

Hage med fortau på terrassen og sittegruppe med trestoler, bord og paraply, som fører opp til to trinn til et plenområde

Hagelandskapet ditt kan legge til utrolige £ 11 000 til verdien av hjemmet ditt. Ved å designe hageområder for ulike formål kan du få plassen til å føles større, samt sørge for å bruke den hele året og holde alle glade; vil sannsynligvis skape et bakgårdsområde for utendørs moro, et rom utstyrt for leker for barn, en beroligende eng med markblomster eller et stykke grønnsak. Det er verdt å tenke på hvordan du rammer inn hageområdene dine. Vurder å bruke forskjellige farger og teksturer for å definere mellomrommene også; Planteborder, fargerike vaser, sengetøy, utetepper, gyngestoler og nymalte gjerder vil forme og friske opp hageområdene dine.

Ser du etter en pålitelig anleggsgartner? Finn bekreftede profesjonelle forhandlere ved å legge ut arbeidet ditt på Rated People.

FINN EN GARTEMER

Investering i hagerom

lite uterom med vegger og flislagte gulv, dekorert med mange hengende planter og oppholdsrom

Et uavhengig anneks eller et hagerom er den forbedringen av boligen som er mest verdsatt av kjøpere akkurat nå, og legger 17 17 000 til verdien av boligene. Men det er ikke bare verdien av eiendommen som gjør dette prosjektet verdt investeringen; et bortgjemt hagerom kan være det siste i det ekstra multifunksjonelle rommet, da det kan være et kontor, et treningsstudio, et lekerom, et avslapningsrom eller hjertet av ferien i hagen. Du kan designe et enkeltrom med fleksible møbler for å tillate flere bruksområder eller for å øke budsjettet og legge til rørleggerarbeid med dusjrom og toalett. Da, inkludert en vask og disk for tilberedning av mat og drikke, kan annekset ditt plutselig bli et behagelig sted å overnatte, samt et underholdningssenter i hagen.

Bygging av friluftsområde

Åpent kjøkken med et område som inkluderer en moderne grå bar og en spiseplass komplett med bord og stoler, mot grønne planter i bakgrunnen

Å skape et område bygget for utendørs moro eller å utstyre hagen din med et komplett utendørs kjøkken er begge prosjekter som vil legge til fantastiske £ 11 000 til verdien av hjemmet ditt. Et smart designet område trenger ikke være stort for å gi deg all underholdningen du ønsker, enten det er familiefresco-middag, avslappet kveldsunderholdning eller et sted å slappe av med en god bok. Begynn med gulvet for å definere plassen – velg belegningsfliser eller lag en trekant – velg utemøbler, kanskje en modulsofa i hjørnet og skrivebordsenheter, eller et delikat vintagesett med terrasse. Vurder å lage en skygge med et bur eller telt, samt å velge hageinnredning for å sette stemningen; kanskje noen eventyrlys og utendørs tepper, speil og fargerike plantepotter for en lys kant.

Uteoppholdsrom med full blomstrende sommerhage i bakgrunnen

For entusiastiske hjemmekokker blant oss, ville et utendørs underholdningsområde ikke være komplett uten et kjøkken! Vil du velge en vedfyrt pizzaovn eller en grill som midtpunktet? Å designe et utekjøkken er ikke en lett oppgave, men det er en fin måte å øke verdien på hjemmet ditt på.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...