Mitt favoritt rengjøringsverktøy og utstyr som gjør livet enklere!


Dette innlegget kan inneholde tilhørende lenker. Vennligst les vår etterretningspolicy her

Mitt favoritt rengjøringsverktøy og utstyr som gjør livet enklere!

Kylee her i dag for å dele noen av mine favorittting: rengjøringsapparater som gjør livet mitt enklere og jobben mer tålmodig! Jeg har stor tro på at less is more og jeg liker ikke å ha «ting» bare for å ha ting. Så jeg er seriøs når jeg sier at disse enhetene faktisk er nyttige og ikke tar opp plass for dens skyld. Når det kommer til renseløsninger føler jeg det på samme måte! Jeg har bare én rengjøringsflaske per overflate i huset mitt (pluss grunnleggende husholdningsartikler som eddik, natron og eteriske oljer). Det er så billig å ha færre flasker og mindre rot. Det enkle er det beste.

Til å begynne med min elskede 10’s 1 dampduk. Den er ikke bare til gulv, men kommer også med en integrert håndholdt dampkoker med diverse tilbehør som du kan bruke til klær, fugemasse, vinduer, tak og mer! Jeg liker at den bare bruker damp til å desinfisere – ingen rengjøringsløsning er nødvendig. Den er super lett og enkel å bruke. Det var en livredder da vi grundig renset vårt siste hjem for å klargjøre for salg og hjalp til med å rydde noen vanskelige områder å rengjøre! Bidro til å løsne noen klumper i vinduskarmsprekkene, kalket et skittent dusjgulv og hjalp til og med med dyprensing av mose og slam fra rekkverk og balkonggulv. Mulighetene er endeløse!

Når det kommer til gulv, er det fantastisk for flisene. Noen sier at man skal være forsiktig med å bruke den på tre, og jeg gjorde noen internettundersøkelser før jeg brukte den og fant ikke noe faktisk eksempel på at noen skadet gulvene sine med det. Jeg personlig bruker den på trærne mine både i mitt nåværende hjem og i mitt gamle hjem uten problemer. Lar det ikke strekke til, bare raske pasninger og har vært fantastisk! Jeg anbefaler å kjøpe ekstra pakker. De kan vaskes, men det er alltid godt med noe ekstra. Morsomt hack: tilsett noen dråper eterisk olje (jeg bruker vanligvis eukalyptus) til kluten for en frisk duft!

Gjenstridige toalettringer og sterke vannflekker er borte! Ingen sterke kjemikalier er nødvendig. Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn denne rensesteinen!

Jeg bruker denne elektriske rengjøringen hver dag! Jeg har noen nå fordi de bare er veldig hjelpsomme og gir deg en ekstra oomh slik at du ikke trenger å bruke for mye fett på albuene. Jeg har en spesielt for bruk med toaletter og den andre bruker jeg til rengjøring av vask og dusj. Dusjen min er med polstrede fliser på gulv og vegger og dette har vært en redningsplanke for rengjøring av fugemassen!

Mitt favoritt rengjøringsverktøy og utstyr som gjør livet enklere!

Kom til alle de vanskelige punktene. Du kan også få forskjellige rengjøringshodefester!

Det høres ut som en enkel børste for å spre oppvaskmiddel, ikke sant? Vel, jeg gjenbrukte en for å ha i dusjen, og den har aldri vært renere! Jeg rengjør den før jeg hopper hver gang, og den samler seg stadig i brystet. Jeg fyller min med litt såpe, vann og noen av mine favoritt ikke-giftige renseløsninger. Hold deg unna alt som er giftig, da du vil puste hvis du vasker mens du er i dampdusjen!

Jeg er sikker på at du har hørt om magiske dekk, men jeg er her for å fortelle deg at du ikke trenger å bruke penger på merkenavnet! Kjøp disse i stedet, de fungerer like bra og du vil få mye mer for pengene! De rydder opp i gjenstridige merker som ingenting annet.

Mitt favoritt rengjøringsverktøy og utstyr som gjør livet enklere!

Denne prikkrenseren er magisk! Jeg bruker den på innendørs og utendørs møbler, tepper og til og med for å rengjøre bilen min. Renser dypt og absorberer ondskap og er utmerket til å fjerne flekker. Selv om de ikke anbefaler å bruke noe annet enn deres renseløsning, bruker jeg den minste mengden Thieves Cleaner med vann og har hatt utmerkede resultater.

Et annet verktøy jeg så gikk viralt og ble kapret er denne gasbindefjerneren. Jeg ante ikke hvor mye jeg trengte dette i livet mitt før jeg fikk det! Hvis du har kjæledyr, er dette et must. Har du et teppe, VÅG å ta et av disse og skrape det langs teppet ditt og se hvor mye hår som vokser, selv om du rengjør det regelmessig. Jeg ble sjokkert da jeg tok dette opp den teppebelagte trappen til mitt siste hjem. Jeg brukte den på puter, møbler, til og med klær! Vær forsiktig med ømfintlige stoffer da du kan sette deg fast.

Se flere av mine favorittrengjøringsverktøy i vår Amazon Cleaning Tools-butikk (klikk her!)

Relaterte innlegg i det inspirerte rommet:

Hvordan sette daglige rutiner som vil forandre livet ditt

Seks enkle hemmeligheter til et mindre rotete hjem

10 minutter lekser for å organisere livet ditt

Hvordan holde et rent hus med hunder

Min beste hemmelighet for å gjøre gleden ved å gnistre

12 flotte tilbehør for å organisere hjemmet ditt

Hvordan vaske huset når du er veldig opptatt

Seks enkle hemmeligheter til en elegant vaskLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...