Ideer for kjøkkenkonserveringstrender for 2022


kjøkken-lagring-trender-ideer-sebring-design-konstruksjon
Isolert bilde: Kjøkken- og baderomsbutikk

Som en som bor i et mindre hus, skjønner jeg hvor fristende det er å tro at et større kjøkken er svaret på det kroniske kjøkkenrotet. Men du trenger sannsynligvis ikke et ekstra rom for å utnytte plassen din bedre. Fortsett å lese for å lære hvordan det er laget og for å få mest mulig ut av kjøkkenet ditt.

Her er noen trender for kjøkkenoppbevaring du bør se etter:

Fint hus

Ja, for å åpne hyllene

Åpne hyller og trådhyller gir god plass mens du enkelt holder kopper, tallerkener og andre ting. Velg trehyller med mørkere finish hvis du vil skape en sterk visuell kontrast og få forsyningene dine til å skille seg ut. Hvis du vil at varene dine skal gå i ett med tapetet, bruk hvite trådhyller som komplementerer veggene. Dette er gode ideer for vedlikehold av kjøkkenvegger.

Med alle sine små apparater, redskaper og matvarer kan kjøkkenet ditt snart bli et sted med begrenset plass.

Innovative ideer for oppbevaring av kjøkkenskap kommer til unnsetning i disse situasjonene! Her er de mest populære trendene i kjøkkenbutikker.

Trekk skap

Uttrekkbare skap er en fin måte å få mest mulig ut av hver kubikktommers kjøkkenlagringsplass. Uttrekkbare skap kan monteres på tidligere ubrukte områder, f.eks. mellom serien og tak eller mellom to apparater.

Trekk ut skap, i tillegg til å gi mer lagringsplass, gjør det lettere å nå kjøkkenutstyr samtidig som det øker hastigheten på tilberedningsprosessen. Dessuten sparer de deg for å bøye deg og ligge på baksiden av skapene hver gang.

Enda bedre, å legge til uttrekkbare skap kan spare deg for penger. Ved å umiddelbart kunne se alt du eier på kjøkkenet ditt, slipper du å kjøpe produkter som tidligere har gått tapt på baksiden av vanlige skap!

kjøkken-lagring-trender-ideer-sebring-design-konstruksjon
Arkitektonisk sammendrag

Trekk skap

Uttrekkbare skap er en fin måte å få mest mulig ut av hver kubikktommers kjøkkenlagringsplass. Uttrekkbare skap kan monteres på tidligere ubrukte områder, f.eks. mellom serien og tak eller mellom to apparater.

Trekk ut skap, i tillegg til å gi mer lagringsplass, gjør det lettere å nå kjøkkenutstyr samtidig som det øker hastigheten på tilberedningsprosessen. Dessuten sparer de deg for å bøye deg og ligge på baksiden av skapene hver gang.

Enda bedre, å legge til uttrekkbare skap kan spare deg for penger. Ved å umiddelbart kunne se alt du eier på kjøkkenet ditt, slipper du å kjøpe produkter som tidligere har gått tapt på baksiden av vanlige skap!

Hjørneskap med roterende vinkelbrett

Kjøkkenkroker er et vanlig sted for ubrukt lagringsplass.

Gjør god bruk av pengene dine ved å legge til tilpassede skap med en lat Susan eller en «lemans». Disse roterende hjørnebrettene vil ikke bare forbedre kapasiteten til skapet ditt, men vil også holde tingene dine godt arrangert og lett tilgjengelig.

Hjørneskap gir et unikt preg til hjørnene på kjøkkenet ditt samtidig som de opprettholder en jevn estetikk i hele rommet. Andre bruksområder inkluderer plassering av store apparater i kjøkkenhjørneskap og uttak av gjenvinningskasser eller hyller.

kjøkken-lagring-trender-ideer-sebring-design-konstruksjon
Cumberland mat

Uavhengige pantryskap

Uavhengige pantryskap er et flott kjøkkenoppbevaringsalternativ som ikke vil ødelegge banken!

Mange uavhengige spiskammers tilbyr nå ekstra benkeplass for å lage mat eller oppbevare små apparater. Uavhengige kjøkkenpantry-oppbevaringsideer er rimeligere enn et tilpasset skap og kan flyttes rundt om nødvendig.

Installer et funksjonelt hyllesystem i pantryskapet ditt for å spare penger og tid mens du jobber på kjøkkenet!

Arrangører av retter

Når det kommer til organisering, er bestikkskuffen noen ganger stedet som krever mest stell. Det er en fantastisk ting at det er så mange oppfinnsomme måter å gjøre denne skuffen mer nyttig for deg på!

Bruk skuffarrangører til å oppbevare store tallerkener diagonalt, og utnytte tilgjengelig plass bedre. Fat kan limes på innsiden av skapdører ved hjelp av et heklesystem. Hva er enda bedre? Installer et attraktivt skap med rom for skjeer, pisker og andre ting!

Integrert vinbar

Ved å bruke et skap for en integrert vinbar kan du holde vinsamlingen din nært, men skjult.

Installer en integrert vinlagringsenhet i en ubrukt del av kjøkkenet ditt, f.eks. et hjørne eller mellom apparater. Oppbevaring av vinflasker er et fantastisk alternativ for området i bunnen av en disk som er for liten for et standardskap. Når åpne hyller brukes til å vise vinsamlingen din, skaper det en stilig effekt!

Å finne kreative trender for kjøkkenoppbevaring er avgjørende for å få mest mulig ut av kjøkkenet ditt!

Tilpass pantryet ditt

Lageret ditt er like bra som deg. Bruk hvilken som helst plass ved å installere en hylle over døren for ingredienser, en tung dispenser for suppebokser og kurver for favorittgrønnsakene eller matvarene dine.

kjøkken-lagring-trender-ideer-sebring-design-konstruksjon
Dornob.com

Tenk vertikalt

Selv om du ikke har plass til walk-in-garderobe, kan du få den plassen du trenger ved å tenke vertikalt. En hylle over døren kan gi praktisk til et ellers tomt område, en skaphylle kan romme dobbelt så mange tallerkener eller pakker med pasta, og et avlangt «tårn» kan holde kopper eller måleskjeer på kaffemaskinen din.

Lag et vinstativ fra en hylle

Buede vugger, for eksempel den første akryl nedenfor, kan forvandle en standard kjellerhylle til et kreativt lagringssenter for drikkevarer. Vi elsker hvordan denne enheten holder vinflaskene dine på sidene og hindrer dem i å skli av hyllen.

Se gjennom kryddersituasjonen din

Å ha krydder i en skuff i stedet for på en veggmontert hylle betyr at de alltid er tilgjengelige for bruk på kjøkkenet. Du vil også bevare deres delikate smaker ved å beskytte dem mot sollys, varme og fuktighet.

Par produktet ditt med kurver

Rotgrønnsaker, som løk og poteter, kan holdes ferskere lenger ved å oppbevare dem på et kjølig, tørt, mørkt sted. Disse praktiske kurvene gir luftsirkulasjon for å holde grønnsakene tørre, mens skapet inni beskytter dem mot sollys.

kjøkken-lagring-trender-ideer-sebring-design-konstruksjon
Få hjelp

Skill lokk og gryter

I stedet for å stable eller klemme på kokekarene på en farlig måte, bruk en to-lags arrangør som denne for å skille tallerkenen og lokkene. Denne er delt inn i to seksjoner: et toppbrett for lokk, grytekluter og klesklyper, og en større overflate for vaser og andre gjenstander.

Gjør falske skuffer brukbare

Bruk ubrukt plass til å øke lagringsplassen på kjøkkenet ditt. Normalt er «skuffen» foran kjøkkenvasken bare en falsk front, men med sine genialt skjulte hengsler og et brett i rustfritt stål blir den til oppbevaring utenfor syne for fuktige svamper og rensebørster.

Ordne skuffen til oppvasken

Separatorer som inneholder nødvendigheter (les: gafler, kniver og skjeer) og det praktiske utstyret ditt, for eksempel slikkepotter og tang, kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av oppvaskskuffen. Ved å kombinere disse varene i en skuff frigjøres plass i en annen til gryte og panne.

Legg flisene med et pinnesystem

Et kreativt pinnesystem, som det nedenfor, lar deg oppbevare tallerkenen og grytene dine i et grunnleggende skap for raskere tilgang og organisering. Tunge fliser er ikke et problem da sterke skuffesliper tåler opptil 250 pund.

Bruk av plass har alltid vært avgjørende i designfasen for kjøkkenplanlegging; for tiden er klok bruk av plass trenden.

kjøkken-lagring-trender-ideer-sebring-design-konstruksjon
Sildebeinskjøkken

konklusjoner:

Det har alltid vært et ønske om å få mest mulig ut av den tilgjengelige lagringsplassen med ideer til konservering av kjøkkenøyer. Vi mottar imidlertid forespørsler om «nød»-lagring og har inkludert alt fra smale beholderbrett til skuffeladestasjoner til hundematskuffer! Kunder ser etter nye og forbedrede metoder for å gi den perfekte mengde oppbevaring på drømmekjøkkenet. Dermed disse serien av trender for kjøkken konservering.

Så hva er noen av de nye og forbedrede kjøkkenkonserveringstrendene som nå er populære? Personlige skuffer i rustfritt stål for oppbevaring av skuffer blir mer og mer populært. Flate tallerkener, redskaper med lange håndtak, knivblokker (fortsatt med tre plassert i sandwichen mellom kantene), og til og med oppbevaring av krydderhyller i rustfritt stål, komplett med sylindre i rustfritt stål, er blant designene. Det finnes også beholdere med skyvelokk for brød, mat eller grønnsaker (med graverte bokstaver som indikerer innholdet).

Skuffeladestasjoner, som gir strøm og USB til telefoner og andre enheter, blir stadig mer populære. Den kombinerte pluggen er ofte montert i bakveggen av skuffeboksen, naken fra veien, men tillater likevel full og regelmessig bruk av skuffen.

Skjærebrett med integrerte panner, påmonterte skuffebunner for containerhåndtering og ekstremt dype skuffer for å plassere benkeapparater er andre nyvinninger «i skuffen».

Inne i skapet kan man også se smarte kjøkkenoppbevaringstrender. Oppbevaringsplass kommer for tiden i en rekke stiler, inkludert oppbevaring av bokser, tung oppbevaring med avtakbare trådkurver og åpninger med tråd- og melamingulv. Disse mulighetene er ikke begrenset til en normal basehøyde; de kan også brukes i høyskap.

Det har aldri vært enklere å få tilgang til gjenstander i et hjørneskap, med ideer til oppbevaring av hjørnekjøkkenskap som viser at forskjellige nivåer av hyller som fungerer uavhengig av hverandre, som LeMans eller Magic Corner, er ganske populære. Lemans har mykt buede hyller som roterer på et kamera, mens Magic Corner har glidende og roterende hyller pakket inn i en rist for enkel lagringstilgang.

Innkvartering for klientens kjæledyr bør ikke neglisjeres. Vi har sett trender innen intelligente løsninger for å nærme seg livet til et kjæledyr, f.eks. soveplasser på kjøkkenet, matoppbevaring, fingermatingsstasjoner og til og med en godt skjult søppelkassestasjon.

Sjekk ut våre andre flotte artikler:Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...