Hvordan bygge et tilbygg kan forbedre familielivet ditt


Visste du at det å bygge et tilbygg var hovedjobben huseierne brukte mest penger på i 2021?

Du kan bli fristet til å investere i måter å maksimere plassen din på, og med huseiere som bruker gjennomsnittlig 19 111 kroner på å utvide drømmehjemmet sitt, kan vi forstå hvorfor. Enten du ikke har plass, prøver å justere arbeidsrutinen hjemmefra eller bare er lei av hjemmeinnredningen, er boligutvidelse det beste alternativet for deg. Tenker du på å bli med i boligutvidelsestrenden? Oppdag våre viktigste utvidelsesideer for å sikre at hjemmet ditt utvikler seg med din endrede livsstil.

Kjente ekspansjonstrender i 2022

Våre prioriteringer fortsetter å endre seg etter hvert som barene og treningssentrene i huset ble sentralt i stedet for nøkkelelementene kjent som nye kjøkken og vinduer.

Ikke sikker på hvilken utvidelse som passer for deg? Finn ut hovedtypene av tillegg og hvorfor du bør velge dem.

Nye soverom og separate bad

Den ble skutt fra innsiden av et lite bad

Tenk på en lønnsom måte å øke verdien på boligen din på? Maksimer plassen i hjemmet ditt ved å investere i nye soverom og separate bad.

Opprette en hjemmebar

Helt trehusbar med trekledning bak

Etter de siste to årene er det ikke overraskende at huseiere velger å innlemme boligstripedesign i utvidelsesplanleggingen. Å lage en hjemmebar kom kl. 18.00.th på prioriteringslisten når det gjaldt antall budsjetthuseiere som ble satt av, på i underkant av 000 14 000.

Skaper nytt kjøkken

Hvitt kjøkken med benk i barseksjon og gull hengende lamper

Det nye kjøkkendesignet er perfekt for et fleksibelt familieliv og samvær med venner. Kjøkkenplanlegging kan forvandle plassen din og drastisk øke verdien på hjemmet ditt med 13 13 877, et tall som bare forventes å øke.

Opprette et hjemmetreningsrom

Moderne hjemmetreningsrom med store vinduer og speil

Med huseiere som i gjennomsnitt bruker 12 12 830 på et treningsstudio, kan det være på tide for deg å bli med på trenden. Optimalisering av funksjonalitet er en av de mest populære grunnene de siste årene for huseiere til å utvide boligene sine. Enten det er en drastisk endring eller et lite hjemmegym, er ideene til hjemmegym uendelige.

Hva slags boligutvidelse bør du vurdere?

Tilfører det verdi til hjemmet ditt? Kort sagt, ja!

Ikke bare legger du til plass og skaper bedre områder for samvær og moro, men du kan også velge mellom en rekke typer.

Forlengelse bak

Tretrekk med hagemøbler fra forlengelse av murstein og trepaneler

Utvidelse fra baksiden av hjemmet til hageområdet, bruk dødrommet rundt hjemmet ditt og krever vanligvis ikke planleggingstillatelse. I tillegg til å være ypperlig for å utvide kjøkkenet, kan du velge lekerom eller treningsstudio.

Sideforlengelse av retur

Utsikt over et kjøkken i en sidevendingsforlengelse

En sideutvidelse bruker plassen som passerer nær eiendommen din ved å umiddelbart legge til mer gulvplass til hjemmet ditt. Enten det er plass til servicerom eller bad i underetasjen, gjør underetasjen multifunksjonell.

Vikle rundt forlengelsen

Pakk rundt kosttilskuddet fra utsiden over natten

En hybrid av side- og bakutvidelser gir ikke bare ekstra bredde til hjemmet ditt, men moderniserer hjemmet ditt for utendørsliv. Nyt store vinduer med mye lys ved å revolusjonere plassen i underetasjen.

Ekstra dobbelt- eller fleretasjes

Øvre etasje utsikt over en dobbel utvidelse

Å utvide hjemmet ditt i to etasjer kan gi deg dobbelt så mye plass som alle andre typer tilbygg. Enten de er ekstra soverom for din voksende familie, innvendige bad eller plass til et hjemmekontor, et tillegg i flere etasjer forbedrer funksjonaliteten til hjemmet ditt.

Utvidelse av hybelen

Et hybeltaktilbygg

En takhybel bruker plass på din eksisterende taklinje praktisk og effektivt. Sovesalutvidelsen gir øyeblikkelig naturlig lys og er det perfekte alternativet for å lage et lekerom eller et familierom.

Kjeller- eller kjelleroppsett

Det nedre himlingsjiktet er skutt fra innsiden

En fantastisk måte å utvide boarealet på og skape det perfekte underholdningsrommet for hjemmekino, spillerom eller verksted. Kjellerutvidelser er det ideelle prosjektet for å få mest mulig ut av ubrukt plass.

Utvendig bygning, vinterhage eller oransje

Det ble skutt fra innsiden av en utvendig vinterhage

Funksjonsfokusert? Ekstra plass og store veldesignede bygninger lar deg få mest mulig ut av hageplassen din ved å fungere som det perfekte underholdningsområdet sommerkvelder.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...