Hva du trenger å vite om billading hjemme


2021 var året da 35 % av huseierne i Storbritannia gjorde hjemmene sine mer miljøvennlige, og vi spår at disse tallene vil fortsette å stige i årene som kommer. Er du lei av bilen din med bensin eller diesel uten energieffektivitet? Vel, dagene med dyre vedlikeholdsavgifter og høye utslipp er snart over. De kan gjøres ferdig umiddelbart, for deg, ved hjelp av en elbil og en hjemmebillader. Vi fant, i 2022 Home Appraisal Trends Improvement Trends-rapporten, at etterspørselen etter ladepunkter for elbiler har økt med 80 %. Dette betyr at nå, mer enn noen gang, gjør huseiere over hele Storbritannia sin motor grønnere.

Den unge kvinnen går inn i huset ved siden av bilen satt inn ved ladepunktet

Vurdere å bli med 45 % av huseierne som planlegger å gjøre miljøvennlige endringer i 2022? En elbil kan være det rette valget for deg. Fra økningen i ladepunkter for elbiler, langsiktige økonomiske besparelser og gode ytelser til bensinbiler, kan en elbil være det beste kjøpet i år. For å gi deg en ide om utvidelseshastigheten, var det i 2011 1 300 offentlige ladekontakter, sammenlignet med 22 000 individuelle kontakter nå. Innenfor Storbritannia har du 12 000 steder å velge mellom hvor du kan lade batteriene, et antall som vokser hver dag.

Så hva er nøkkelfaktorene å vurdere når det kommer til elbiler? Studier viser at folk kvier seg for å kjøpe elbiler fordi de frykter at det kan være problematisk å lade dem.

Ladestasjoner for elbiler (EV-ladere) leverer strøm til lading av elbiler. De tre hovedtypene for billading hjemme gjenspeiler hastigheten og spenningen du kan lade bilen med – sakte, raskt, raskt.

  • Nivå 1: Dette er den vanlige laderen som følger med de fleste elbiler og plug-in hybridbiler. Denne typen lader lar deg koble til over natten for et fullt batteri. På mindre biler kan en full lading ta opptil åtte timer.
  • Nivå 2: Hvis du vil doble ladenivået for elbilbatteriet ditt, er dette den rette laderen for deg. Du kan redusere ‘full charge’-tiden til bare noen få timer med en nivå 2 hurtiglader, som er den maksimale hastighetsladeren du kan ha installert hjemme.
  • Nivå 3: En hurtiglader er den raskeste måten å lade elbilen på. Dette betyr at du kan legge til opptil 100 miles med radius på 35 minutter. Imidlertid er disse laderne designet for kommersielle steder og er ikke et alternativ for hjemmebruk.

Så du tenker kanskje på de høye startkostnadene ved å lade bilen hjemme, men over tid ender elbilen din opp med å koste mindre. Ditt fremtidige jeg vil takke deg. En hjemmeinstallasjon koster vanligvis rundt 800 800, men med hjelp av økende statlige insentiver og 3 500 3 500 Plug-in Grant, kunne det ikke vært enklere å bytte til elektrisitet.

Nært ladepunkt for bil på offentlig parkeringsplass

Mange av oss velger allerede å dramatisk redusere vår påvirkning på miljøet med en elbil. Vår forskning rangerer installasjonen av ladepunkt for elbiler som den nest raskest voksende øko-jobben i popularitet. Men ikke bekymre deg hvis du er ute og går og ikke har lading, det er tusenvis av gratis ladepunkter for elbiler over hele Storbritannia. Etter regjeringens kunngjøring av EV-ladestasjoner som et krav for alle nye hjem og bedrifter i Storbritannia, fra og med i år, vil det snart være like enkelt å lade opp elbilen som å fylle bensin eller diesel.

Bil parkert i nærheten av huset i baren i landlige omgivelser

Fremveksten av ladeinfrastruktur for elektriske kjøretøy betyr at kampen for å finne en ladestasjon for biler vil være en saga blott. Du kan ikke installere et billadepunkt hjemme selv, men med hjelp og ekspertise fra en kvalifisert lokal elektriker kan arbeidet gjennomføres i løpet av få timer. Finn sertifiserte og erfarne elektrikere hos Rated People for å gjøre endringen i strøm så smidig og enkel som mulig.

FINN EN ELEKTRISK

Enten du er en huseier som leter etter inspirasjon til oppussing av hjemmet eller en næringsdrivende som prøver å bidra til å bygge en grønnere verden, sjekk ut vår Home Improvement Trends-rapport for alle våre viktigste prognoser i år.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...