En innovativ teknologi for kjøkkenet ditt


varme-disk-sebring-design-bygg
Utvalgt bilde: Sebring Design Build

Varmepanner har vokst i popularitet de siste fem årene, og remodelers, snekkere og renovatører står nå overfor oppgaven med å bestemme hvordan de skal installeres effektivt.

Tidligere måtte remodelers bruke mye tid på å forhåndsplanlegge, undersøke, designe og konstruere for å imøtekomme behovene til kunder som ønsket varme skrivebord. Som et resultat ble funksjonen kostbar og begrenset for high-end boliger og bedriftseiere.

Men takket være fremskritt innen teknologi er det ikke lenger vanskelig å installere en temperaturkontrollert varmebehandlet granittdisk.

varme-disk-sebring-design-bygg

Det elegante marmorbordet passer godt sammen med beslagene i rustfritt stål.

Historien om den varme disken

Opprinnelig ble det installert gulvvarmespiraler på bordunderlaget, som vanligvis var 3/4 tommers kryssfiner. De måtte planlegge utformingen av spolene slik at de kunne justeres på en slik måte at betongen ble jevnt oppvarmet. Entreprenører brukte en ruter for å lage kanaler i underlaget for å legge tilkoblingskablene for bussystemet, slik at de tykkere ledningene kunne holde seg under kryssfineroverflaten og ikke presses ut av betongen.

Fordi gulvvarmesystemer bruker en lukket krets termisk kontrollteknologi, ble en temperatursensor installert i underlaget og montert på en kontroller. Fordi gulvvarmemadrasser bruker mye energi, var det også nødvendig med en dedikert 120 volt 15/20 amp linje fra effektbryterboksen. Dette var spesielt vanskelig ved ombygging av et eksisterende hjem.

Ting ble komplisert av at denne tilnærmingen satte entreprenøren over varmeløsningen. Hvis varmeren ble installert slik at puten ble overopphetet eller tilnærmingen skapte termiske spenningspunkter, ble entreprenøren ofte tvunget til å erstatte betongen hvis den sprakk eller på annen måte ble skadet.

Det tar vanligvis fire til åtte timer å forberede og utvikle denne oppvarmingsdiskløsningen.

varme-disk-sebring-design-bygg

Nydelig kjøkken med hvite skap og grå benke.

Spesialdesignede motvarmemadrasser

De siste årene har løsningen gått fra gulvvarmebatterier til ultratynne varmemadrasser designet eksklusivt for disker. Dette endret drastisk innsatsnivået som kreves av renovatører og installatører.

Disse nye motvarmemadrassene, som tilbys av selskaper som FeelsWarm og WarmlyYours, minimerer arbeidsbelastningen til entreprenøren betydelig. Installatører må kun sende inn tegning eller utskrift av betongdisk og overflateareal der det kreves varme.

varme-disk-sebring-design-bygg

Taket kombinerer godt med det mørke tre-øyskapet.

Teknologisk fremgang av varme bord

Den siste generasjonen varmemadrasser er revolusjonerende på fire måter:

  1. Den resistive spolen er konstruert av tynne, svært duktile plater i stedet for tykk sirkulær ledning. Hele tykkelsen på motvarmeteppet, inkludert de høyytelses innkapslede plastfilmene, er mindre enn 25 tusendeler av en tomme, med en metallfolietykkelse på 1,5 tusendeler av en tomme.

Denne metoden produserer et ekstremt kompatibelt materiale som tåler komprimering av hundrevis av kilo. Fordi putene er så tynne, kan de monteres direkte på betongen under overbelastning uten underlag til kanten. Detaljene på puten gjør den også uskarp.

De termiske resultatene er jevne og konstante ved bruk av tynnfoliebaserte varmeovner og motstandsdyktige modeller opp til 0,100 bredde og plass.

  1. Madrasser kan lages i alle former og størrelser for å matche utformingen av disken eller skapet. Vanligvis er de ikke store nok til å dekke hele disken. De er heller plassert på bestemte steder, f.eks. hvor folk legger armene sine.

Varmemadrasser lages på omtrent en uke.

  1. De nye varmeladerne fungerer på lavspenning (12-24 volt DC) og drives av husholdningsstrømtransformatorer som kobles til vanlige stikkontakter.

Dette eliminerer behovet for en dedikert kraftledning for entreprenører. Varmeapparatet kan kobles til et eksisterende uttak på øya eller i diskområdet. Maksimalt strømforbruk for et stort teppe er to ampere. Mindre madrasser bruker mindre strøm.

  1. Termisk kontroll av varmemadrasser skiller seg fra gulvvarme. Når varmeovnene er koblet til et uttak, produserer de nok varme til å heve betongen til en høy hudtemperatur på omtrent 95 grader Fahrenheit – slik at overflaten ikke føles kaldere.

Mengden av termisk økning er innstilt og introdusert i varmeren på fabrikken. I en lukket kretskontrollmetode eliminerer dette behovet for en sensor. I stedet inkluderer produsenter en enkel elektronisk kontroller som lar huseiere senke temperaturen hvis de ønsker en kjøligere overflate.

Teknikken er enkel fordi disse nye generasjons varmeovner er beregnet på huseiere etter markedet og installasjon av entreprenører. Entreprenører kobler ganske enkelt sammen to tau og enheten er klar til bruk. Kablene er konstruert slik at de ikke kobles feil.

varme-disk-sebring-design-bygg

Kjøkkenøya for å spise ser funksjonell og stilig ut.

Tre hovedtyper av installasjon for oppvarmede tellere

Til tross for et bredt spekter av tilpassede benke- og skapdesign, tar produsenter av betongplateoppvarming vanligvis to grunnleggende tilnærminger når de bygger bordet. For betongdiskprodusenter som ønsker å inkludere varmeren i våt betong, finnes det en tredje metode.

  1. Ingen overbelastning / komplett underlag: Montering av varmemadrasser på benkeplater i betong uten kleshengere, som øyer, vil være relativt enkelt for entreprenører. Prefabrikkerte betongtak i disse applikasjonene er avhengige av et underlag som dekker hele området der betongen er plassert. Varmerne vil være på i løpet av minutter.

Installatørens eneste forberedelse er å bore et 3/4 tomme hull gjennom underlaget i skapet der pluggen er plassert. En liten hale fra varmeren går ned i hullet, og forhindrer dannelsen av en klump eller et hevet område. Koblingen fra denne halen kobles så til kontrolleren eller transformatoren som er plassert inne i skapet.

Varmeren rulles deretter over underlaget og dens hale settes inn i hullet.

Betongen kan deretter helles umiddelbart over varmeren. Materialkonstruksjonen til varmeren er sterk nok til å tåle betongens vekt.

  1. Overbelastning og skap uten underlag: Varmemadrasser er produsert med et ekstra beskyttende lag og trykkfølsom tape på baksiden for applikasjoner med overganger.

Varmeren er permanent limt til bunnen av betongen og vil forbli der. Disse varmeovnsmodellene inkluderer også en tett lukking for å forhindre at væsker unnslipper inn i varmeapparatet hvis noe søler på bordet.

Det er enkelte andre tiltak som entreprenøren må gjøre ved montering av varmeovn med motoverlapp.

Det første trinnet er å finne ut om varmeren kan plasseres etter at betongen er plassert i skapet eller om den må monteres på betongen før den plasseres. Uansett er det greit.

For å forbedre bindingen bør det legges et forlag på bunnen av betongbenken. Dette laget beskytter den molekylære overflaten og gir varmeren god vedheft. Dette er et todelt epoksybelegg som kan vaskes eller roteres og tørkes til en stabil finish på 30-45 minutter.

Frigjøringsdekselet fjernes og varmeren festes til betongoverlappingen ca. 1/2 tomme fra utsiden. Dette området bør rengjøres for å unngå rynker eller store bobler i hele varmeapparatet. Avhengig av størrelsen og formen på varmeren kan dette ta fra 30 sekunder til fem minutter.

Hvis varmeren tilføres etter at betongen er påført skapet, eller hvis det er en etterhandelsinstallasjon, kan den ha tydelige kutt eller former for å passe til ravner, støtter eller andre skapelementer.

Etter installasjon av varmeren, bores et 3/4 tommers hull i skapet under overgangen. Ledningen settes inn i hullet for et profesjonelt utseende og en liten plugg festes rundt ledningen.

  1. Varmeelementintegrasjon i betong under støping: Et tredje alternativ er å innlemme varmeputen i betongen når toppen bygges. Varmefyllere er laget av materialer som tåler syrer, vanninnhold og andre kjemikalier som finnes i våt betong. Noen entreprenører velger å dyppe varmeputen mens betongen delvis helles i formen, for så å dekke den med mer våt betong.

Denne metoden krever en varmeovn noe tilpasset med en elektrisk ledning godt beskyttet mot hardheten i behandlingen og kjemikalier.

varme-disk-sebring-design-bygg

Rottingstoler gir lite kvalitet når de kombineres med det polerte taket.

Tilkobling og kontroller

Koble til elektronikk er det siste trinnet i å fullføre varmeinstallasjonen for både overbelastning og ubeskyttede applikasjoner. Dette er en enkel prosedyre. Mens varmeren kan plasseres direkte på en lavspent strømforsyning, foretrekker de fleste kunder en kontroller som lar dem regulere temperaturen.

Installatører bruker to skruer for å feste skapets sideveggkontroller til et valgt sted. Transformatoren festes deretter til kontrolleren med de medfølgende belter og skruer.

Til slutt kobles varmeren til kontrolleren, som kobles til transformatoren, som kobles til stikkontakten.

varme-disk-sebring-design-bygg

Alle elementene i dette rommet gjør det klassisk og stilig på samme tid.

Siste finpuss

Entreprenører bør advares om at fordi disse nye generasjons varmeovner designet eksklusivt for granittvarmedisker har lav spenning, akselererer de ikke oppvarmingen av betong aggressivt.

Etter installasjon og tenning kan det ta 60-90 minutter før overflaten når sin stabile temperatur på ca. 95 grader F. Denne gradvise oppvarmingen sikrer at ingen termisk sjokk kommer inn i betongen, noe som reduserer muligheten for sprekker.

Varmeovner er tilgjengelig i både spesialdesignede rektangulære modeller og standardmodeller. De er vanligvis priset per kvadratfot og starter opp til $ 250 for mindre grunnvarmere, inkludert den termiske kontrollenheten.

Andre flotte artikler å lese:Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...