Denne bakken for kjæledyr beskytter plenene mot graveskader


To hunder løper i livsfarlig terreng med førsteklasses terreng av dyrebestandig teknologi
Livssikker med Petproof Premium Pet Turf-teknologi har en frodig plenutsikt som er sterkere enn sannheten. (Bilde gjennom The Home Depot)

Kjæledyrturen er en gave fra himmelen for huseiere som mangler en frodig plenplass for de fluffy vennene deres å streife rundt på.

Det kan også være en løsning for et urolig firbeint barn som graver en tungt dekorert plen.

Dyreeiere kjenner utfordringen. Du slipper dem ut for å ta seg av virksomheten, og de ender opp med å grave i skitten og bringe den inn igjen. For ikke å snakke om skaden de gjør på gresset utenfor.

Livssikker med Petproof Premium Pet Turf-teknologi er et kunstgress laget med tanke på kjæledyr.


Denne siden inneholder tilhørende lenker. Hvis du kjøper et produkt fra disse lenkene, vil vi tjene en liten provisjon uten ekstra kostnad for deg.


Vanntett med dyrebestandig teknologi Førsteklasses underlag for kjæledyr med sammenfoldet støtte
Den stabile støtten til dette terrenget for kjæledyr holder seg opp til potene og renner raskt. (Bilde gjennom The Home Depot)

Denne er skånsom mot kjæledyrpoter, men sterk nok til å tåle selv de mest flittige graverne.

Med en høyde på 1,13 tommer er dette kunstgresset laget med høyytelses fiberkonstruksjon for å se ut og føles akkurat som ekte gress.

Solid og ultralekkende støtte forhindrer hunder i å grave og drenere opptil 400 tommer i timen! Så det er ingen dam på denne bakken!

På nært hold, livssikker med førsteklasses terreng for kjæledyr med dyrebestandig teknologi
Laget med høyytelses fiberkonstruksjon, ser og føles dette kunstgresset ut som ekte gress. (Bilde gjennom The Home Depot)

Disse sterke fibrene bryter ned smuss og støv slik at kjæledyrets poter holder seg rene. Skitt ligger på bakken og ikke på gulvene dine.

Dessuten tiltrekker de ikke maur, lopper eller flått og er motstandsdyktige mot flekker, så det er enkelt å rengjøre og opprettholde et konsistent grønt utseende.

Du trenger ikke noe tungt lim for å installere dette kunstgresset, så kjæledyrene dine er trygge mot enhver eksponering for skadelige kjemikalier.

Livssikre ruller med dyrebestandig teknologi Terrivi premium for dyr selges i 12 meters bredde og kan kuttes til den lengden du trenger.

Hør for å lære alt om dette nye beste produktet!

Finn livgivende grunn med Petproof Premium Pet Terf-teknologi på Hjemmelager.


Videre lesning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...