De beste produktene å kjøpe for en kjøkkenoppussing i 2022


Boligkjøpere vil betale mer for disse 5 kjøkkentilbehørene

Her er våre tips for bestilling av produkter for ombygging av kjøkken: Hvis du planlegger å selge boligen din i fremtiden, må du planlegge endringen med tanke på verdien av videresalget. Her er de fem beste kjøkkenvarene som potensielle boligkjøpere er villige til å bruke mer på:

  1. Beslag laget av rustfritt stål

Kjøpere er villige til å betale ytterligere $1 850 for en eiendom med alle rustfrie stålbeslag i gjennomsnitt. Apparater i rustfritt stål anses som «ekstremt viktige» av 23 % av individer i alderen 35 til 54 år. Men husk at rustfritt stål ikke nødvendigvis varer lenger, er utsatt for flekker og krever mye rengjøring.

  1. Kjøkkenøy

Førtiåtte prosent av boligkjøpere er villige til å betale 1370 dollar ekstra for en eiendom som inkluderer en kjøkkenøy. Generelt er det et intenst ønske om en kjøkkenøy.

  1. Granitt bord

Hvis et hjem har granittbord, er 55 prosent av kjøperne villige til å betale ytterligere $1620 for det. Granitt bidrar til det høye og elegante utseendet som kundene forventer av kjøkken.

  1. Ny Kjøkkenmaskiner

Potensielle kjøpere kan legge merke til hvis du redesigner kjøkkenet ditt, men lar de samme gamle hvitevarene være igjen, og ikke på en positiv måte. 69 prosent av kjøperne er villige til å betale ytterligere 1840 dollar for en eiendom med nye eller nesten nye kjøkkenapparater.

  1. Spise kjøkken

40 % av boligkjøperne er villige til å betale 1770 dollar ekstra for en eiendom med kjøkken hvor du spiser. Kjøkken som er atskilt fra spisestue og stue er generelt ikke attraktive. Tross alt skal kjøkkenet være hjertet i huset.

konklusjoner:

Selv om du ikke har muligheten til å bygge om hele kjøkkenet akkurat nå, kan du definitivt investere i noen kjøkkenoppussingsprodukter som ikke bare ser bra ut, men som også kan gjøre matlagingslivet ditt mye enklere. Vi har samlet en liste over produkter for oppussing av kjøkken ovenfor og noen av de mest oppfinnsomme kjøkkenproduktene som er tilgjengelige for øyeblikket, så uansett hva problemet ditt er, er det absolutt noe i denne sjekklisten for oppussing av kjøkken du kan gjøre. løse det.

Mange huseiere ser på å lære hvordan man pusser opp et kjøkken som en overgangsritual, siden det er det mest fasjonable oppussingsarbeidet bak badene. Ved ombygging av kjøkken må det tas kritiske tiltak, som krever nøye forberedelser og tålmodighet. Vi håper denne listen over produkter for ombygging av kjøkken hjelper deg i prosjektet ditt!

Andre flotte artikler å lese:

For å se vår Amazon Associates ansvarsfraskrivelse, vennligst klikk her.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...