American Homeowners: In the Watch Storm


Tregrener kan falle ned på taket ditt under en storm, og når dette skjer, er det viktig å iverksette raske tiltak for å forhindre mer skade. (Innskuddsbilder)

De siste årene har antallet boliger som faktisk har sluttet seg til en slags grunnleggende «overlevelsespakke» – med vann, mat, stearinlys, ekstra batterier osv. – har vokst mye. Likeledes salg av reservegeneratorer for boliger, alt i interessen for å være selvforsynt i en begrenset periode ettersom det rammer en naturkatastrofe og isolerer ofrene.

Men disse tiltakene forsvinner nær den nye og utviklende innsatsen som nå er i gang for å for alvor forberede noens hjem – for lenge siden – for all slags «tungvær» som sikkert kommer.


Vindene fra orkanen blåser håndflatene når flommene invaderer gatene
Sterk vind vil skade hjemmet ditt hvis du ikke tar riktige forholdsregler. (© Satoshi China – stock.adobe.com)

Behovet for stormbestandige produkter

Orkanskader på boliger begynner med sterk vind som angriper integriteten til taket, vinduene og inngangsdøren og garasjen. Etter hvert som vinden øker og bevegelsesregnet øker i ligningen, begynner byggeproduktene å svikte og det diffuse vannet begynner å komme inn.

Enda sterkere vind, la oss si hvordan i en kategori tre, fire eller fem orkan med vind fra 111 til 155 miles per time, kapre utendørs produkter. Tilsetningen av flyvende rusk til ligningen og husene blir alvorlig utsatt, skadet og sårbare for store ødeleggelser og dets innbyggere i fare.

Men akkurat som i filmene, når ting virker mer forrykende, angriper ridderlighet alltid «for å redde dagen» – og amerikanske byggevareprodusenter svarer nå med et stadig økende utvalg av verktøy for huseiere for å beskytte seg selv (og hjemmene deres) mot sinne. av naturkatastrofer.


Et hus med befestet tak

Påtalelederskap

Alle slags «tungvær» boligstormprodukter ser en dramatisk økning i både aksept og bruk. Disse spenner fra en rekke oppfinnsomme vindusbekledninger til ferdigstillelse av «stormsikkert befestede rom» undertøy foret med det samme materialet som brukes i skuddsikre vester.

Nye stormorienterte produkter inkluderer også spiker og festemidler spesialdesignet med «orkanstyrke» holdekraft; sterkere og mer slagfast trefiner og sterkere yttertøysprodukter; og en rekke enkle gjør-det-selv-sett, som styrker eksisterende garasjeporter mot sterk vind.

Av de mange sikkerhetstiltakene som nå tilbys huseiere, de som dekket og beskyttet vindusåpninger var et tidlig og instinktivt valg og var i utgangspunktet mer populære – og den dag i dag blir mange oppfinnsomme «deksel»-systemer fortsatt utviklet og introdusert nesten hver dag.

Disse spenner fra «hurtiginstallasjons» beskyttelsesdeksler. (eller kraftige solide plater eller klar «gjennomsiktig» hybridplast) til «kapsler» av alle slag – opp til og inkludert motordrevne metallenheter, med regn- og/eller sterke vindsensorer, gå (eller roter) til handling for å beskytte vinduene, uavhengig av om eieren er hjemme eller ikke. Imidlertid er alle disse «vindusdekkende» produktene ganske enkelt alternativer til å kjøpe og installere flere plater av kryssfiner, som ofte er utilstrekkelig i siste øyeblikk eller korte situasjoner. Mer i dag, huseiere og produsenter av byggeprodukter tenker likt utover å bare «gå ombord» når det er dårlig vær. De investerer nå i virkelig «integrert» dag-til-dag beskyttelse – som ikke bare gir trygghet for ens hjem og familie, men i mange tilfeller også gir sikkerhetsfordeler og energieffektivitet.


Orkaner kan forårsake ekstreme skader på boliger.

Styrk den ytre konvolutten

I dag er en rekke «stormbestandige» produkter tilbys for å unngå hardt mellomvær. De starter med mye sterkere produkter for taket, som holder seg på plass under sterk vind. Et sterkt og stabilt tak er den første forsvarslinjen til et hus under en storm eller stor storm. De fleste stormrelaterte skader er ikke forårsaket av faktisk strukturell svikt, men snarere av vann som siver inn – som igjen kan og ofte fører til alvorlige muggproblemer.

Neste er insentivet til å styrke –– i stedet for dekning – det største svake punktet i ethvert hjem: skjøre vinduer. En rekke støtbestandige glasskonfigurasjoner er nå tilgjengelige med kombinasjoner av ulike beskyttelsesmaterialer og teknologier, f.eks. et råttent glasspanel og et støtsikkert laminert glass. Et slitesterkt indre lag, plassert mellom bitene av laminert glass, forhindrer at glasset knuses av flyvende rusk – akkurat som bilfrontruter. Glasset kan knuses, men kommer ikke ut av rammen.

I tillegg til herdet og laminert glass med dobbel styrke «støtsikker».det tilbys sterkere og mer utformede vindusrammer og -lister – med sterke forseglinger for å holde dårlig vær ute – og for å oppgradere enheten som, når den settes sammen, gjør konvensjonelle vinduer en gang svært sårbare, nå en god beskyttelse mot alt som Moder Natur bestemmer seg for å kaste bort. din vei.

Inngangs- og gårdsdører har også blitt kraftig forbedret og designet for å bedre beskytte mot hardt vær. Ekstra beskyttelse og nye stormbestandige funksjoner inkluderer nå komposittmaterialer som glassfiber som gir styrke, slagfasthet og eliminerer treråte; Tallrike design- og tekniske forbedringer som skaper en bedre og sterkere lukking mellom døren og karmen for å redusere all luft-, vind- og vanninntrengning; sterkere «viper»-design for bedre å forsegle bunnen av døren; den tøffere oppgraderte maskinvaren og mer av det; og støtbestandig glass (som nevnt tidligere for vinduer).

Disse nye vinduene er «værbestandige». og dørene tåler de villeste stormene og vil beskytte huset og dets innhold fra skader og de inne mot mulig skade. Faktisk har noen av disse nye stormbestandige produktene til og med tiltrukket seg oppmerksomhet Mugginspektørers landsforbund og er NAMI-sertifisert, testet og godkjent som «mold fighters» – et viktig godkjenningsstempel.


Mann forbereder seg på å klatre opp et vindu under en orkan
En mann som «rir» inn i et hus som forberedelse til en storm. (Innskuddsbilder)

Lukke dører (og vinduer) i dårlig vær

Enten som svar på global oppvarming eller bare en bedre TV-nyhetsdekning, USAs huseiere er virkelig på «stormwatch». I dag, i stedet for å gjennomgå gjentatt «fylling og rengjøring», «forbereder» huseiere aktivt med et spennende utvalg spesialdesignede, alltid skapte, holdbare værprodukter «alltid på stedet» integrert og ekte. stormmotstand for større mental fred. Og hver dag blir USAs huseiere bedre forberedt, blir mer selvforsynt og bedre beskyttet.

Er du og hjemmet ditt klare til å møte den neste store stormen?


Videre lesning

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...