Accent Wall Ideas – Building Sebring Design


aksent-vegg-idé-trender-sebring-design-bygg
Utvalgt bilde: Chafin Communities

Ideene til aksentvegger er tilbake i 2022 og er mer populære enn noen gang. Dette er et år for dristige uttalelser og rare ideer. Dermed kan en spiss vegg være en enkel måte å gjøre ethvert hjem mer attraktivt og unikt. Det er en fin måte å trekke oppmerksomhet til et bestemt område av rommet eller bare å dele rommet med en spray av farger.

Ideene og mønstrene til aksentvegger har endret seg over tid, og du kan være usikker på hva som er populært denne sesongen. For å hjelpe deg har vi samlet en liste med ideer for aksentvegger for 2022. Forhåpentligvis vil dette hjelpe deg med å finne designet som best oppfyller dine krav, slik at hjemmet ditt vil se vakkert ut i månedene neste.

Dekoist

Aksentveggideer

1. Vegg med treaksent

Det er noen bedre løsninger for å få hjemmet ditt til å se varmt og innbydende ut enn ideer for treaksentvegger. Denne stilen har vært kjent i mange år og vil fortsette å være det i 2022. Du kan bruke platevegg, gjenbrukt tre, kryssfiner eller båtovertrekk – mulighetene er uendelige.

Du kan eksperimentere med tremønstre, farger og teksturer for å få ønsket effekt, og det er en fin måte å innlemme dybde i hjemmet ditt og få det til å skille seg ut. Du kan ordne treverket vertikalt eller horisontalt for å danne unike former, eller du kan til og med bygge en tremosaikk. En aksentvegg av tre kan koste alt fra $ 8 til $ 40 per kvadratfot, avhengig av utformingen og substansen til treet du velger.

2. Bakgrunn Theks Wall

En annen idé for aksentvegger som var populær tidligere og har gjort et stort comeback i år, er tapetaksentvegger. Tapet har kommet langt, og flere og flere bruker det som en aksentvegg. Bakgrunns-aksentvegger kan brukes til å fremheve skjønnheten og appellen til ethvert rom i hjemmet ditt. Tapetaksenter er fantastiske da det er mange forskjellige veggmønstre med aksenter, layout og mønstre å velge mellom.

Årets mest populære tapet har blomster, geometriske, abstrakte og tropiske temaer, men det finnes hundrevis av andre alternativer, så du bør ikke ha noe problem med å finne det ideelle tapetet til hjemmet ditt. En spiss vegg koster vanligvis omtrent $ 250, men kan koste opptil $ 2000 avhengig av design, veggstørrelse og type tapet.

Gulv Inc

3. Vegg med svart aksent

Det er noe med svart som tiltrekker folk og har blitt en av årets topptrender. Sort er en jevn og sterk nyanse som raskt kan endre ethvert rom. Noen mennesker er bekymret for at bruken av svart farge vil få hjemmet deres til å se dystert ut, men det har faktisk motsatt effekt, noe som gjør at et rom føles mer isolert når det trekker lys inn i området.

Dette er et av de rimeligste alternativene for aksentvegg, siden den bare trenger svart maling, så hvis du leter etter en rask metode for å gjøre hjemmet ditt mer moderne, prøv å male en svart vegg, og du vil bli sjokkert over endring.

4. Vegg med dekorativ panelaksent

Det er bedre måter å legge til dybde og struktur til hjemmet ditt enn å legge til en aksentvegg til dekorative paneler. Dette er en nyere stil som er veldig attraktiv og fungerer godt i alle miljøer. Det finnes flere alternativer til dekorative paneler for aksentveggen din, som kommer i en rekke former og farger, slik at du kan være ganske kreativ og skape en personlig effekt.

Dekorative panel aksentvegger er en av de mest kostbare aksentveggene, med priser som varierer fra $ 1000 til $ 2000 eller mer hvis et tilpasset design er valgt. På den annen side, hvis du er dyktig og liker å gjøre det selv, kan du spare penger ved å installere en dekorativ panel aksentvegg selv.

Livingetj

5. Geometrisk aksentvegg

Siden både farger og geometriske mønstre er populære denne sesongen, hvorfor ikke kombinere begge og lage en vegg med en flerfarget geometrisk aksent? Dette gjør veggen til hovedpunktet i rommet og gir den en livlig og visuelt tiltalende atmosfære. Grønt, blått, lilla og rødt er noen av motenyansene for 2022 – bare pass på at de passer med resten av innredningen din.

Rommet vil se større ut hvis du velger større geometriske mønstre og former, mens det vil se mindre ut hvis du velger mindre mønstre. Dette er et annet lavprisalternativ for aksentvegg, da du kan gjøre det meste av arbeidet selv.

6. Vegg med speil aksent

Prøv en vegg med speilet aksent for å skape en storslått og rik atmosfære i hjemmet ditt. En vegg med speilet aksent vil lyse opp området, også få det til å se større og mer åpent ut. Fordi speil kommer i forskjellige størrelser og former, kan du dekorere veggen som du vil, med hel speilvegg eller med mindre flislagte speil. Uansett, med denne trenden med veggaksent, vil hjemmet ditt være fullt av stil.

Denne tilnærmingen er nyttig i små hjem fordi den får små områder til å se større ut. Denne spisse veggen kan variere i pris i gjennomsnitt fra $ 5 til $ 20 + per kvadratfot.

klok for livet

7. Takaksent

Årets interiørtrend er takaksenten. Det kan ta litt øvelse, men å gjøre taket til fokuspunktet for ethvert rom vil få det til å se høyere og større ut. Du kan velge ensfarget tak, spesielle mønstre, trepaneler, tapeter eller nesten alt annet du kan tenke deg.

Det er en fantastisk og enkel metode for å forvandle hele området, og siden takaksenter ikke brukes ofte, kan de få hjemmet ditt til å skille seg ut. Kostnaden for en tak-aksentvegg kan variere avhengig av størrelsen og materialet / stilen som er valgt.

8. Tile aksent vegg

Fliser er ikke lenger bare for bad og kjøkken, og fliser med aksentvegger er i ferd med å bli moderne. Det er så mange fantastiske fliser å velge mellom, hver med sin egen unike form, design og mønster, noe som gjør aksentveggen din virkelig spesiell. Du kan tillate at din individuelle personlighet vises gjennom veggdesignet ditt ved å installere en vegg med fliser.

En annen fordel med vegger med fliser er at de ikke har noe vedlikehold og vil forbedre skjønnheten til hjemmet ditt i mange år fremover. Kostnaden vil bli bestemt av størrelsen på veggen og flisene som brukes, noe som kan være veldig billig eller ganske dyrt.

Seattle Times
  1. Murstein aksent vegg

En mursteinsvegg er et godt valg for folk som ønsker å få hjemmet sitt til å se moderne og industrielt ut samtidig som det er attraktivt og rustikk. Dette er en tidløs tradisjonell estetikk, som vil fungere godt med alle typer møbler, og du kan også male dem for å passe til resten av innredningen hvis du ønsker det.

Hvis du ikke har ekte murvegger, kan du erstatte dem med kunstig murstein som ser veldig like ut. Deres typiske kostnad varierer fra $ 10 til $ 50 per kvadratfot, avhengig av tykkelsen og størrelsen på mursteinen.

aksent-vegg-idé-trender-sebring-design-bygg
Mine dekortrender

Blir aksentveggene gamle?

Fremhevede vegger har kommet og gått tidligere, men de forventes å være veldig fasjonable i 2022. Hvis du ikke har prøvd noe slikt før, er det et flott alternativ til ditt fremtidige oppussingsarbeid.

Det er flere materialer, farger og mønstre å velge mellom, og du kan ganske enkelt kombinere dem i et hvilket som helst område for å gjøre det stilig uten å gjennomgå mange reparasjoner og forbedringer.

Hva brukes aksentvegger til?

Aksentvegger er en rask og enkel måte å legge til farge, dybde og design til ethvert rom uten å overdrive det. Det er en rask metode for å gjøre interiøret i hjemmet ditt mer visuelt tiltalende og øke dets generelle attraktivitet. Aksentvegger lar deg uttrykke deg kunstnerisk på bare én vegg.

De kan gi et sterkt utsagn og, hvis de gjøres riktig, kan de bli midtpunktet i rommet og et ekte blikkfang. Fremhevede vegger kan få et rom til å se større, mindre, mørkere eller lysere ut, avhengig av dine behov, siden det er mange forskjellige stiler.

Hvilken vegg skal være i fokus?

Aksentvegger er ofte hovedfokuspunktet i rommet. Du kan imidlertid designe en vegg med full aksent etter din smak. Aksentveggen er vanligvis den første veggen du legger merke til når du kommer inn i rommet.

Uthevede vegger kan brukes til å fremheve et fantastisk område av hjemmet ditt eller for å visuelt skille to steder i samme rom. Fremhevede vegger er flotte for peiser, motsatte sider av vinduer eller skape forskjellige områder i hjemmet ditt.

De er der for å gi en fargeklatt og kontrast til rommet ditt.

Hva skal man ikke gjøre med aksentvegger?

Et av de første kriteriene er å unngå å velge et uformelt veggdesign. Vurder hvilken aksentvegg som vil få området til å skille seg ut og være et fasjonabelt tillegg til hjemmedesignet ditt. Unngå design som ikke er komplementære til rommet – å ha for mange mønstre eller inkompatible farger kan få det til å se slankt og ubehagelig ut.

Dessuten, hvis noen av områdene dine allerede har mange ting, er en spiss vegg unødvendig da området raskt kan bli overbelastet med detaljer. Ikke vær redd for å eksperimentere med alle ideene og alternativene til aksentveggen i stuen, så lenge de utfyller resten av rommet og skaper en sammenhengende, visuelt vakker og attraktiv atmosfære.

Siste tanker:

En aksentvegg med planke og planke er en fin måte å uttrykke deg selv og tilføre nye detaljer til hjemmet ditt uten å bruke mye penger. Fordi det er så mange valg og metoder for å lage en aksentvegg, kan alle oppdage noe som fungerer for dem.

Det er ingen bedre tid for transformasjon enn starten på et nytt år, så hvis du vil gjøre noen forbedringer hjemme, la kreativiteten din skinne og skap en fantastisk aksentvegg i hjemmet ditt!

Andre flotte artikler å lese:Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...