9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt


9-trinns-lett-å-ombygge-bygge-kjøkken-bygg-sebring-design

Christina Averkin Styling

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet ditt. Det er stedet hvor du mater familien din og tar vare på deres velvære. Dessverre er kjøkkenene våre ikke alltid laget med oss ​​i tankene. I stedet sitter mange av oss igjen med et kjøkken som er både upraktisk og tungvint. Du må elske kjøkkenet der du bruker så mye tid. Hvis ikke, er det på tide med en ombygging! Her er 9 trinn for å ombygge kjøkkenet ditt.

9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt

Trinn 1: Lag en plan

Sett deg ned og tenk virkelig på hvordan du bruker kjøkkenet ditt. Hva ville du endret for å gjøre den mer funksjonell? Trenger du mer lagringsplass? Hva med en frokostbar slik at barna kan gjøre leksene sine mens du lager middag? Vurder også hvordan det vil se ut med endringene dine. Målet bør være å eliminere så mange trinn som mulig under matlagingen. I løpet av dette trinnet må du se på den nåværende modellen av kjøkkenet ditt og finne ut hvor mye endring som trengs.

9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt

Trinn 2: Oppdag alternativene dine

9-trinns-lett-å-ombygge-bygge-kjøkken-bygg-sebring-design

Maracay Homes Design Studio

Når du har definert designet ditt, bruk litt tid på å se på de forskjellige skapstilene, takene og inventarene som vil gjøre drømmen din til virkelighet. I løpet av dette trinnet må du utvikle budsjettet ditt og få en ide om hvor mye hele prosjektet vil koste. Lag en prioriteringsliste. Hva du absolutt må ha og hva du er villig til å gå på akkord med for å nå budsjettet ditt.

Bonustips: Ta en titt på Houzz.com for et fantastisk bibliotek med fantastiske bilder av kjøkkenoppussing.

9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt

Trinn 3: Finn en entreprenør

Når du er klar til å endelig starte prosjektet ditt, må du ansette en entreprenør. Ved hjelp av en entreprenør vil du ha en bedre sjanse til å holde deg på budsjettet og på en tidsplan. Det er også byggeforskrifter og forskrifter å følge, noe som er vanskelig å forstå på egenhånd. Sørg for at entreprenøren du ansetter er den du kan stole på og føle deg komfortabel med. Dette er menneskene som vil være i hjemmet ditt hver dag, så gjør leksene dine og utforsk dem! Ikke vær redd for å be om referanser. Disse referansene bør være tidligere kunder som de har jobbet for. Du legger hjemmet ditt i deres hender. Du har ikke råd til å ta en dårlig avgjørelse hvem du skal stole på!

Bonustips: Sjekk ut en av våre tidligere artikler som forklarte de 5 spørsmålene som hver entreprenør bør stille.

9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt

Trinn 4: Fullfør et design

9-trinns-lett-å-ombygge-bygge-kjøkken-bygg-sebring-design
Arkitektene bak hjørnesteinen

Når din entreprenør er valgt, vil du kunne sette deg ned og fullføre alt du har utviklet. Sørg for at du er ærlig om dine behov og hvordan du vil at ditt nye kjøkken skal se ut. Dette vil hjelpe entreprenøren din med å sikre at han designer plassen riktig og at han tillater en tilstrekkelig mengde penger for materialkompensasjon. Jo nærmere du kommer et realistisk budsjettbeløp i løpet av dette trinnet, jo bedre! Innen du er ferdig med dette trinnet, bør du kunne se den endelige utformingen av kjøkkenet ditt. På dette tidspunktet må du sørge for at designet er akkurat det du forventet.

Bonustips: Sørg for at entreprenøren din bruker CAD-programvare for å hjelpe deg med å visualisere prosjektet ditt før du bestiller skap og skrivebord. Vi bruker 2020-programvare som vil lage fullfargetolkninger av kjøkkenet ditt.

9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt

Trinn 5: Velg spesifikke elementer

Nå som du har ferdigstilt designet ditt, er det på tide å begynne å velge de riktige skap, bord, hvitevarer, farger og finish for kjøkkenet ditt. Dette er et av de beste stedene å spare penger på ombyggingsprosjektet ditt, men det er også et sted hvor du kan bruke mer penger. For eksempel kan du spare en betydelig sum penger ved å endre stilen på skapdøren. Du kan også bruke mye mer penger på å oppgradere granitttakene dine til en eksotisk farge. Hold prioriteringene dine i sjakk, spesielt hvis du er budsjettbevisst!

Bonustips: Sørg alltid for at entreprenøren din leverer alt materialet til prosjektet ditt.

9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt

Trinn 6: Forbered deg på den store dagen

Før ombyggingen kan begynne, må du først klargjøre ditt nåværende kjøkken. Dette betyr at du må fjerne dekorasjoner fra veggene, mat fra pantryet og servise fra skapene. Sørg for at du gjør en grundig jobb med å rengjøre skap og flytte ting som ikke er en del av ombyggingen. Du kan til og med vurdere å flytte møbler eller andre ting fra tilstøtende rom som kan bli påvirket av kjøkkenombygging.

Bonustips: Lær mer om måter du kan kontrollere støv under ombyggingsprosjektet ditt.

9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt

Trinn 7: Ombygging

9-trinns-lett-å-ombygge-bygge-kjøkken-bygg-sebring-design

Bender & Associates Arkitekter

Kjøkkenet ditt vil gå gjennom mange trinn under ombyggingen. Første steg er riving, hvor alt som skal fjernes fjernes. Dersom det lages store konstruksjoner vil dette være neste steg i prosessen. Når rørleggerarbeid og elektriske systemer er oppdatert, vil veggene lukke seg og du vil begynne å se kjøkkenet ta form. Vær oppmerksom på at uansett hvor godt organisert prosjektet kan være, vil det oppstå problemer. Det kan være noe lite eller noe stort. Det som betyr noe er hvordan entreprenøren din løser dem. En god prosjektleder vil være ansvarlig og vil komme til deg med løsninger når problemer oppstår. Du må huske at du jobber med mennesker og folk gjør feil. Fra selgere til designere til leverandører og håndverkere, det kan være hundrevis av mennesker direkte eller indirekte involvert i prosjektet ditt. Tålmodighet er avgjørende i prosessen.

Bonustips: Sørg for at entreprenøren deler tidsplanen med deg og har en enkel måte å kommunisere endringer i løpet av prosjektet. Vi bruker Co-Construct programvare som er et omfattende internettkommunikasjonssystem.

9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt

Trinn 8: Inspeksjoner

Dette er noe du vil snakke om med entreprenøren din fremover. Her i Sebring Services oppfordrer vi våre kunder til å la oss utstede nødvendige byggetillatelser for deres prosjekt. Byinspeksjoner er vanligvis nødvendig i løpet av den omtrentlige fasen av prosjektet, (like foran gipsveggen når mekanisk handel er ferdig), og på slutten av prosjektet når det er fullført. Til syvende og sist er dette for din sikkerhet og vil sikre at alt arbeid blir utført i henhold til koden og riktig.

Bonustips: Last ned vår gratis e-bok: Ombygging 101. Les kapittelet «Fordeler med byggetillatelse».

9 enkle trinn for å pusse opp kjøkkenet ditt

Trinn 9: Gå over det ferdige kjøkkenet

Ingen ombygging vil gå helt problemfritt. Når ombyggingen er fullført, sørg for å nøye gjennomgå design, utstyr og finish. Se etter defekter i materialet samt utstyr som ikke fungerer som det skal. Gjennomgå listen din med entreprenøren din slik at han kan avgjøre hvem som er ansvarlig for de endelige ordningene. På dette tidspunktet bør du kunne begynne å gå tilbake til kjøkkenet ditt og nyte det nye rommet ditt!

Bonustips: Sørg for at entreprenøren din oppgir i kontrakten hva jobbgarantien er. Vår garanti er 5 år, men denne kan variere fra 1 til 5 år.

Enten kjøkkenet ditt ikke er et design du liker eller det er vanskelig å navigere, fortjener du en oppussing som passer din livsstil. Følg disse trinnene for å sikre at kjøkkenet ditt er akkurat det du vil ha det til. For å lære mer om hvordan du kan pusse opp kjøkkenet ditt enkelt og effektivt, kontakt oss i dag.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Please reload

Vennligst vent ...